Over HW, Niet alleen voor VW!

HW staat voor Herman en William. 2 enthousiaste vrienden die naast hun baan als gediplomeerd automonteur de avonden en weekenden vulden met het racen met en het tunen van hun VW’s. Hun werk werd bewonderd en het duurde niet lang voordat de 2 vrienden ook voor de eerste klanten hun VW’s in topstaat brachten. In een boerenschuur gebeurde het allemaal. Medio 2006 – 2007 zijn de plannen van Herman concreet geworden. Herman is officieel zijn eigen bedrijf gestart. De naam is ongewijzigd HW, vertrouwd en William is zeker regelmatig te vinden in Alphen GLD.

Alphen GLD. is centraal gelegen in het Land van Maas en Waal. Op 15 autominuten van Den Bosch, Nijmegen en Tiel. Zo is HW voor veel mensen goed bereikbaar.

Waarom HW? Herman sleutelt met liefde voor het vak. Zijn passie en precisie zijn terug te vinden in het werk dat wordt afgeleverd. Waar bij de merkdealer veelal de kwantiteit telt, telt bij HW de kwaliteit. Enkel goede mensen werken aan uw kostbare bezit. Herman en zijn team zullen zeker niet schromen u pro-actief te adviseren in het onderhoud van uw voertuig. Transparante en concurrerende prijzen worden gehanteerd. U wordt netjes op de hoogte gesteld wanneer een reparatie hoger uitvalt.

Zoals in de titel te lezen staat: Niet alleen voor VW… Ook alle andere merken zijn welkom. Het team heeft vrijwel alle kennis en middelen in huis om elke auto in topstaat te houden (of te brengen).

hw-vwservice